Indslag fra hverdagen

28-09-2014:

Vi var i Hurup og sad og spiste aftensmad. Cecilie var kommet ned på gulvet og bliver pludselig ked af det og siger: “Jeg prutter”. Jeg tog hende med på badeværelset for at skifte hende. Trak forsigtigt bukserne af hende, for at lorten ikke skulle falde på gulvet, men det skete selvfølgelig alligevel. Nå, men af med bukserne og så stod Cecilie der med lort i numsen mens jeg skulle tørre op på gulvet. Mens jeg er ved at samle lorten op siger Cecilie pludselig: “Også under din fod mor”! Ja, mindsandten om jeg ikke havde trådt i den anden halvdel. Nå, men tog hjemmeskoen af, tørrede op på gulvet, fik tørret Cecilie i numsen og givet hende rene bukser på og måtte derefter i gang med at vaske hjemmeskoene. Og SÅ ind og spise resten af min aftensmad, som i mellemtiden var blevet kold…

 

29-09-2014:

Vi er stadig i Hurup og jeg trængte til lige at sidde i sofaen efter morgenmaden og slappe af med en kop kaffe. Cecilie var ved at støvsuge, men bad om hjælp og jeg satte derfor min kaffekop på sofabordet for at gå hen og hjælpe hende. Hun trak sig lidt tilbage mod sofaen og udbryder pludselig mens jeg står med ryggen til: “Camilla hælder det ud”. Jeg vender mig om og ser Camilla vende min kaffekop på hovedet – ud over sofa, gulvtæppe og sofabord…. Smider støvsugeren fra mig for at tage koppen fra Camilla og redde hende fra at blive brændt på kaffen. Ja, hun syntes så åbenbart ikke lige at jeg skulle have mere kaffe den morgen. Vi fik tørret op og næste gang jeg skulle have kaffe drak jeg den ved spisebordet.

 

16-10-2014:

Havde bare sådan en dag i dag hvor man bare aldrig skulle være stået ud af sengen. Alt hvad der kunne gå galt, gik galt. Camilla havde sovet tidligt i vuggestuen, så hun var træt og meget pylret. Da vi kom hjem skulle pigerne i bad og mens jeg gjorde badet klar, legede pigerne udenfor. Camilla kommer af tøjet og bliver sat i det ene badekar. Cecilie skulle lige tisse på potten og kommer derefter op i det andet badekar. Jeg giver dem hver en kande de kan lege med. Tømmer Cecilies potte i toilettet og vender ryggen til brusekabinen for at skylle den under hanen. I det samme mærker jeg at jeg bliver våd i hælen – ja, det var så Camilla der valgte at tømme sin kande med vand ud over hele gulvet. Så måtte jeg jo i gang med at tørre op. Cecilie havde skidt i tøjet i vuggestuen og det var løbet hele vejen ned gennem buksebenet og ned i hjemmeskoene, så jeg håndvaskede/skyllede lige hendes bukser inden jeg smed dem til vask. Havde lidt besvær med at få Camilla til at blive siddende i badekarret. Til sidst valgte hun selv at stå ud og jeg tog hende med ind på puslebordet og gav hende nattøj på mens Cecilie fik lov at bade videre. Bagefter gik jeg ud til Cecilie på badeværelset igen og lukkede døren, idet Camilla meget gerne ville derud og der var jo ligesom vådt på gulvet…! Cecilie vaskede sit hår og da hun var færdig tog jeg hende med ind på puslebordet for at give hende nattøj på. Det ville hun ikke have, så hun fik noget andet tøj på i stedet for. Mens jeg klæder hende på hører jeg pludselig Michael råbe fra badeværelset: “Nej, Camilla, nej!”. Ja, der sad Camilla så i badekarret – med nattøjet på!! Måske hun syntes det trængte til at blive vasket?!? Om igen… Ny ble, tørt tøj!

 

18-12-2016:

Camilla er på toilettet for 3. gang på 10min og siger pludselig mens hun sidder der: “Mor, min numse er ved at løbe tør for strøm.” Da jeg er færdig med at grine lidt af kommentaren, svarer jeg: “Nå, hvad betyder det så når den løber tør for strøm?” Camilla: “Så kan jeg ikke tisse eller prutte mere.”

 

14-05-2018:

Camilla: “Mor, jeg har fået 2 mors mærker (=modersmærker)”.

 

15-05-2018:

Camilla har fået solcreme på hænderne. Hun tørrer det af i mors arme og siger: “Så bliver du heller ikke solskinnet (=solskoldet) mor” 🙂